Köögimööbli komplekteerivate osade tootjafirmad

Üheks levinumaks brändiks Eesti territooriumil on Blum. Selle mehhanisme peetakse kõige kvaliteetsemateks ja vastupidavamateks. Kuid see pole ainus ülemaailmne bränd. Samuti eksisteerivad sellised kui HÄFELE, GTV, KESSEBOHMER. Kõik need tootjad pakuvad uue põlvkonna targa säilitamise süsteemi, kõrge kvaliteediga mehhanisme, furnituuri ja aksessuaare. Laia hinnaulatusega mitmekesised kaubad võimaldavad erineva sissetulekuga peredel leida enda jaoks sobivaid kaupu.

Firma BLUM – asutati juba 1952.aastal, kuid oma esimese mööblihinge valmistas see vaid 1958.aastal. Käesoleval ajal on see juhtiv köögifurnituuri tootja.

Firma HÄFELE – asutati 1923.aastal Saksamaal. Firma prioriteediks oli ja jääb professionaalsus ja usaldusväärsus. Ajaks, mil nende kuulsad konkurendid alles asutasid oma firmad, jäi nendel seljataha juba pea 30 aastane kogemus. Hulgiladu, eksport naaberriikidesse, osalus välismaa näitustel, läbielatud Teine maailmasõda.

Firma Kessebohmer – 1954.aastal asutatud edukas pereettevõte, millel on Saksamaa territooriumil 5 tehast. Kasutuses mugav ja kõrgeima kvaliteediga furnituur võimaldab meil valmistada ideaalset köögimööblit.

Firma GTV — alustas oma tegevust 90-ndatel aastatel lihtsate kellamehhanismide impordist. Praegu aga on nad enam kui 40 maailmariigi partneriteks. Avardades oma sortimenti, aitavad nad luua kordumatut mööblikujundust.Köögimööbli komplekteerivate osade tootjafirmad